Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (2024)

Opdrachtgevers

Xelect vindt en verbindt talent voor het middenmanagement en de operationele functies van bedrijven in diverse sectoren. Andere functies laten we links liggen, we geloven in dit specialisme. En niet onbelangrijk: we voelen ons thuis in deze functies. Door ons 100% te focussen op het invullen van deze functieprofielen kunnen we snel schakelen en goede kwaliteit leveren.

Samenwerking

In tegenstelling tot veel eendagsvliegen en cowboys in recruitmentland gaan we bij Xelect écht voor kwaliteit. Daarbij staat voorop dat we elkaar goed (leren) kennen en op elkaar vertrouwen. Het een kan niet zonder het ander. Daarom zorgen we voor een goede klantrelatie gebaseerd op transparantie en vertrouwen. We zien ons hierbij niet als een externe partij, we vliegen de samenwerking aan als teamwork. Zo verbinden we het juiste talent aan jouw organisatie.

Je hebt 1 vast aanspreekpunt die de maakindustrie en bouwsector op z’n duimpje kent en jouw taal spreekt. Inclusief de zachte g. Samen gaan we in gesprek. Over de personeelsplanning van komend jaar en over jouw visie, wensen en behoeften als klantrelatie. En graag ook over wie jij bent als persoon. Zo leggen we samen de basis voor een duurzame en succesvolle samenwerking.

Recruitment in Abonnementsvorm

We leveren Recruitment as a Service (RaaS). Kortweg RaaS. Even wennen misschien, want het is geen traditioneel werving- en selectiemodel. We doen het anders. Het cv-schuiven, doorberekenen van torenhoge succesfee’s en oppervlakkige samenwerkingen laten we namelijk graag aan anderen over. Xelect werkt met een unieke abonnementsvorm waarmee jij als werkgever geen omkijken naar werving en selectie hebt en wel de volledige controle. Terwijl jij zorgt dat de corebusiness doorloopt, regelen wij dat de juiste man/vrouw op de juiste plek terecht komt.

Daar wil ik meer over weten

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (1)

Opdrachtgevers waarvoor wij vacatures hebben ingevuld.

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (2)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (3)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (4)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (5)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (6)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (7)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (8)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (9)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (10)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (11)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (12)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (13)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (14)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (15)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (16)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (17)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (18)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (19)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (20)

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (21)

AFTC is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van dubbelzijdige acrylschuimbanden en warmte-geactiveerde acrylschuimbanden.

AFTC

De expertise van aib ligt in het bouwen van toekomstbestendige, energie- en ecologisch geoptimaliseerde kantoor -en industriële gebouwen.

Aib

ARCO is een vooraanstaand producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. ARCO is gespecialiseerd in de volgende branches: Industry, Recycling & Bulk, Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics

ARCO

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten.

AMI

De Biggelaar Groep is met diverse expertises breed vertegenwoordig in de Nederlandse grond-, weg- en waterbouw.

Biggelaar Groep

Doesburg Components is een leverancier van hoogwaardige gietijzeren componenten aan klanten in de truck, motoren en landbouw sector.

Doesburg Compontents

Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België toonaangevend op het gebied van douane- en overige grensoverschrijdende afhandelingen.

Gaston Schul

Gipmans Planten is een moderne plantenkwekerij in Venlo die gespecialiseerd is in het opkweken van groenteplanten, zoals tomaten, aardbeien, sla en kool. Daarnaast produceert Gipmans kruidenplanten voor de (internationale) retail. Door de jaren heen is Gipmans Planten flink gegroeid en geautomatiseerd.

Gipmans Planten

GSE Technology staat voor jarenlange kennis, kunde en innovatie in de metaalwereld.

GSE Technology

Sinds een aantal jaren is Hauzer & Partners gespecialiseerd op het gebied van makelaardij, hypotheken en financieel advies. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Hauzer & Partners toonaangevend in de regio. Vernieuwend, klantgericht en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden.

Hauzer & Partners

InnoVista ontzorgt op het gebied van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. InnoVista is er voor iedereen: MKB’ers, starters, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en DGA’S.

InnoVista

Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken.

Kersten Hulpmiddelenspecialist

Light4Food is gespecialiseerd in Indoor Growing. Light4Food realiseert TurnKey Indoor Growing projecten, levert advies en begeleiding voor de teelt in een Indoor Growing project en maakt technisch hoogwaardige Mobile Climate Chambers. Ook worden LED belichtingsoplossingen gerealiseerd voor de glastuinbouw en wordt LED in diverse andere toepassingen gebruikt.

Light4Food

Het Limburgs Museum is een cultuurhistorisch museum in het Julianapark in Venlo.

Limburgs Museum

Radium Foam kijkt met trots terug op een 50-jarige geschiedenis van het produceren van de Vita Talalay-latex. Sinds 1961 past het bedrijf zijn verfijnde Talalay-latexproductiemethode toe, waardoor de producten zo uniek zijn.

Radium Foam

Rhino Products is een toonaangevende Europese fabrikanten leverancier van dakdragers, imperialen en accessoires voor bedrijfsvoertuigen.

Rhino Products

Scelta Mushrooms is een bedrijf in de champignonverwerkingsindustrie in Venlo. Scelta innoveert al 25 jaar in de champignonindustrie.

Scelta Mushrooms

De productievestigingen van Staco bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS.

Staco

Thielco is een familiebedrijf opgericht in 1950 dat gespecialiseerd is in oppervlaktebehandelingen en roosterfabricage.

Thielco

Weyers GmbH verhandelt verse groenten, fruit en kruiden met vestigingen in Venlo (Nederland) en Weeze (Duitsland).

Weyers GMBH

Xelect. Voor werkgevers in Limburg en Brabant. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 5839

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.