Diablo Immortal Guide: Legacy of Horadrim - Utopia Gamer (2024)

Diablo Immortal on monen pelaajan toimintaroolipeli, jonka on kehittänyt Blizzard Entertainment, Hong Kong Netease Interactive Entertainment Limited. Diablo Immortal on täynnä uusia kokemuksia, tehtäviä, sivutehtäviä ja helmiä.

Kaikki nämä asiat tekevät pelistä monimutkaisen, mikä tekee pelistä mielenkiintoisen. Jos olet uusi Diablo Immortalissa, peli on rajoitettu 60 tasoon. Pelaajat pyrkivät nousemaan tasolle suorittamalla pää- ja sivutehtävät.

On kuitenkin muitakin asioita, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä Diablo Immortalin tasoittamiseksi, mukaan lukien vanhin Rift, jalokivet, bonukset, palkinnot, varusteet ja päivitykset. Kun saavutat yli 40-tason, tasolle pääseminen on melko vaikeaa.

Ansaitsemasi merkittävät XP:t eivät riitä tason nousuun. Auttaakseen tätä Diablo Immortalin kehittäjät kehittivät Legacy of Horadrimin. Diablo Immortal Legacy of Horadrim on käyttöliittymäjärjestelmä tai ohjelma, jonka avulla voit parantaa hahmojesi tilastoja.

Seuraava on täydellinen opas Diablo Immortal Legacy of Horadrim -sovelluksesta.

Indeksi

  1. Mikä on Diablo Immortal Legacy of Horadrim
  2. Kuinka avata Horadrimin perintö
  3. Kuinka laivat toimivat
  4. Aarrearkkuja
  5. Horadrimin perintöalukset
  6. Johtopäätös

Mikä on Diablo Immortal Legacy of Horadrim

Diablo Immortalista löydät aina erittäin voimakkaita vihollispomoja. Siksi on suositeltavaa päivittää hahmoasi jatkuvasti. Nämä viholliset ovat aina valmiita tappamaan sinut, eikä kukaan todennäköisesti halua kuolla.

On monia tapoja päivittää hahmoa, jotka edellyttävät ostamista oikealla rahalla. Jos olet alttiimpi tasaamaan hitaasti, voit valita Legacy of Horadrim -tason.

Diablo Immortal Guide: Lost Pages

Diablossa Immortal Legacy of Horadrim on toissijainen attribuuttijärjestelmä, jota voidaan käyttää hahmosi parantamiseen, jotta siitä tulee kestävä. Tämän seurauksena voit nousta nopeasti tasolle Diablo Immortalissa.

Kuinka avata Horadrimin perintö

Diablo Immortalissa on useita vaiheita Horadrim's Legacyn avaamiseen. Ensin sinun on saavutettava taso 49 avataksesi Legacy of Horadrimin lukituksen. Pelin alkuvaiheessa pystyt nousemaan nopeasti ja kohtaat vihollisia ja pomoja, joilla on alhaisemmat uhat verrattuna korkeamman tason vihollisiin ja pomoihin.

Myöhemmin, kun saavutat tason 49, hahmojen valmistelu ja päivittäminen ovat välttämättömiä, koska tasolle pääseminen on melko vaikeaa. Diablo Immortalin kehittäjät tiesivät, kuinka tärkeää on rajoittaa Legacy of Horadrim vain tasoille 49 ja sitä uudempaan, koska se olisi huomattavasti vähemmän tehokas varhaisten tasojen pelaajille.

Myöhemmin, kun saavutat tason 49, sinun on suoritettava Challenger Rift 10 -taso. Challenger Riftin viholliset voidaan voittaa yksin tai voit kutsua joukkueen juhliisi. Useimmat pelaajat suorittavat mieluummin Challenger Rift -haasteita pelatessaan ryhmässä, koska nämä haasteet vievät aikaa.

Mutta suurella vaivalla ja päättäväisyydellä voit suorittaa nämä haasteet tehokkaasti. Sinut palkitaan Caldensannin myötätunnolla suoritettuasi Challenger Rift -haasteet. Tämä palkinto on ensimmäinen aluksesi Legacy of Horadrim -pelissä.

Haasteen suorittamisen jälkeen palaat Westmarchiin ja käyt suihkulähteellä keskustelemassa NPC felligin kanssa. Keskustelun jälkeen sinulle annetaan tavoite tarkastaa lähde. Kun tarkastelet muistia, käyt toisen keskustelun Muistin kanssa Iben Fahd.

Iben Fahdin hahmon ja muiston välisen keskustelun transkriptioOlet tehnyt hyvin kantaessasi perintöämme tähän asti. Älä huolestu. Vain sinä voit kuulla ääneni. Seuraa heidän ääniään. He kutsuivat minua Iben Fahdiksi. Annan sinulle lahjan, joka hyödyttää sinua sodassasi demonien kanssa.

En ole muuta kuin säilynyt muisto. Kerran auttelin löytämään Horadrimin arkkienkeli Tyraelin pyynnöstä. Tapoimme Sanctuaryn suurimmista pahoista... Mutta emme voineet voittaa kuolemaa. Myös järjestys on poissa. Sinulla on... eräänlainen parannuskeino. Kantamasi laiva on tarkoitettu välittämään suurimmat piirteemme tulevalle Horadrimille. Vain ne, jotka ansaitsevat taistelun, löytävät sellaisen. Tuon sinut kuulemaan ritarikunnan opetuksia omin sanoin, jotta voit käyttää astioita hyvin. Jos selviät hengissä, sinun tehtäväsi on palauttaa muut... ja tehdä voimamme sinun.

Puheen jälkeen annat tavoitteen seurata Iben Fahdin muistoa. Se on keltainen pallo, joka siirtyy pois suihkulähteestä pohjoiseen. Tämä tehtävä ei ole yhtä haastava kuin Challenger Rift -haasteiden suorittaminen, sinun on vain seurattava Iben Fahd Sanctumin muistoa.

Kun saavut Iben Fahdin pyhäkköön, napsauta patsasta laskeutuaksesi pyhäkköön. Kun laskeudut Iben Fahdin pyhäkköön, sinulla on toinen puhe, jossa Iben Fahd kertoo sinulle tärkeitä asioita. Lisäksi sinulle annetaan toinen tavoite, "tutkia Iben Fahdin pyhäkköä ja löydä vanha pyhäkkö".

Tämä pyhäkkö antaa sinun käyttää Horadrim-aluksia. Näin ollen Caldensann Compassion Vessel -alusta, joka palkittiin aiemmin Challenger Rift -haasteiden suorittamisen jälkeen, käytetään tässä vain opastukseen alusten toiminnasta. Napsauta pyhäkköä, joka avaa Legacy of Horadrim -käyttöliittymän. Näet, että eri aluksia varten on 9 paikkaa.

Kuinka laivat toimivat

Kun olet avannut Legacy of Horadrimin lukituksen, voit viljellä 9 alusta. Näiden alusten hankkimiseksi sinun on voitettava erilaisia ​​pomoja seuraavilla tasoilla ja tehtävissä. Myöhemmin alukset antavat sinulle pysyviä tilastoja, joita voidaan päivittää.

Päivittääksesi minkä tahansa tilaston, sinun on kerättävä kolme kolikkoa, joita käytetään Sanctum Sapphiressa, Garnetissa ja Berylissä. Niitä kutsutaan myös Culling Stonesiksi kokonaisuudessaan. Jos haluat käyttää Caldensannin myötätunto-alusta, aseta se johonkin paikkaan ja napsauta "Aseta alus".

Diablo Immortal Guide: Legacy of Horadrim - Utopia Gamer (2)
Horadrim Legacy -pyhäkkö, johon voidaan sijoittaa astioita.

Aarrearkkuja

Aarrearkkuja löytyy pyhäkön päästä. Tällä hetkellä on 4 huonetta, joissa aarrearkut sijaitsevat. Jokaisessa huoneessa on 4 erilaista aarrearkkua. Nämä aarrearkut voidaan avata imuavaimella.

Myöhemmin jokainen arkku vaatii eri määrän avaimia sen avaamiseksi. Aspirant Keys ovat siksi välttämättömiä, ja voit hankkia Aspirant Keys -avaimia tappamalla Raivostuneita haamuja ja Nephalem Warrioreja Aspirant Groundsissa.

Aarrearkkuissa on safiiria, granaattia ja berylliä satunnaisessa määrässä. Miksi nämä arkut ovat tärkeitä? Koska he palkitsevat sinut valuutalla, joka tarvitaan Legacy of Horadrim -alusten päivittämiseen. Näin ollen, jos sinulla ei ole Aspirant Keys -avaimia, voit avata aarrearkkuja hintaan 400 platinaa kukin.

Seuraavassa on yksityiskohdat huoneen 1-4 aarresta vaaditulla määrällä Aspirant-avaimia.

huone 1

Rinnan numeroAvaimet tarvitaan arkun avaamiseen
1Ilmaiseksi
21
32
43
54

huone 2

110
212
314
416
518

huone 3

120
222
324
426
528

huone 4

130
232
334
436
538

Horadrimin perintöalukset

Jokaisessa laivassa on 9 erilaista alusta ja 9 erilaista paikkaa. Nämä kontit toimivat, koska maatilan pomosi palkitsevat sinut laivoilla. Kun asetat aluksen Iben Fahd Sanctumiin ja päivität sen, se aktivoituu.

Kun se on aktivoitu, se vahvistaa hahmoasi ja antaa sinulle lisäetuja ja korkeampia taisteluluokituksia. Alla on erilaisia ​​aluksia ominaisuusbonuksineen ja lyhyt kuvaus siitä, mistä ne löytyvät.

Horadrimin perintöaluksetOminaisuusbonuksetSijainti
Caldesannin myötätunto+9 Armor + 9 Armor PenetrationSuorita Challenger Rift 10 haastetta
Cathanin sääli+9 Tehoa + 9 KestävyyttäVoita Lord Martanos Zavian-vuorella (Inferno 1)
Nimettömän vika+18 KestävyysVoita Sandstorm Golem Zultun Kulle -kirjastossa (Inferno 1)
Eikä myöskään Tirajin tietämystä+40 elämääPäihitä Blood Rose in Dark Wood (Hell 1)
Iben Fahdin sitkeys+2 vahinkoa+20 elämääSe löytyy yhdestä aarrearkuista.
Jared Cainin visio+18 panssariaVoita Skarn Deckardilla
Tal Rashan auktoriteetti+4 VahinkoVoita Lassal the Tapped Flame
Zoltun Kullen kekseliäisyyttä+18 TehoVoita Fleshcraft Hydra Zoltun Kulle -kirjastossa
Nilfurin tarkkuus+18 Panssarin tunkeutuminenVoita muinainen painajainen Mount Zavain Zone -tapahtumassa

Johtopäätös

Diablo Immortal Legacy of Horadrim on eräänlainen tehtävä tai ohjelma Diablo Immortalissa, joka parantaa käyttäjän luonnetta. Korkeammilla tasoilla pelaajilla on vaikeuksia päästä tasolle. XP:n saaminen on merkittävää; ei kuitenkaan riitä, että pelaaja nousee tasolle.

Hahmotilastojen parantaminen antaa sinulle myös ylimääräisiä XP:itä, kun avaat aarrearkkuja ja tapat vihollisia viljellessään Aspirant Keys -avaimia. Lisäksi Legacy of Horadrim auttaa jollain tapaa tekemään hahmostasi nyt tehokkaamman kuin ennen. Voit voittaa pomoja, joita et voinut ennen.

Diablo Immortal Guide: Legacy of Horadrim - Utopia Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6724

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.