Diablo Immortal Guide: Legacy of Horadrim - Utopia Gamer (2024)

Diablo Immortal je večigralska akcijska igra vlog, ki jo je razvil Blizzard Entertainment, Hong Kong Netease Interactive Entertainment Limited. Diablo Immortal je poln novih izkušenj, nalog, stranskih nalog in draguljev.

Vse te stvari prispevajo k kompleksnosti igre, zaradi česar je igra zanimiva. Če še niste igrali Diablo Immortal, je igra omejena na 60 stopenj. Igralci si prizadevajo doseči višjo raven z dokončanjem glavnih in stranskih nalog.

Vendar pa obstajajo še druge stvari, ki so lahko zelo uporabne za napredovanje v Diablo Immortal, vključno z Elder Rift, draguljev, bonusi, nagrade, oprema in nadgradnje. Ko enkrat dosežete ravni nad 40+, postane precej težko napredovati.

Pomemben XP, ki ga zaslužite, ni dovolj za višjo stopnjo. Da bi pri tem pomagali, so razvijalci igre Diablo Immortal razvili Legacy of Horadrim. Diablo Immortal Legacy of Horadrim je sistem ali program uporabniškega vmesnika, ki vam pomaga izboljšati statistiko vaših likov.

Sledi celoten vodnik po Diablo Immortal Legacy of Horadrim.

Kazalo

  1. Kaj je Diablo Immortal Legacy of Horadrim
  2. Kako odkleniti Horadrimovo zapuščino
  3. Kako delujejo ladje
  4. Skrinje z zakladom
  5. Horadrimova zapuščina plovila
  6. Zaključek

Kaj je Diablo Immortal Legacy of Horadrim

V igri Diablo Immortal boste vedno našli zelo močne sovražne šefe. Zato je priporočljivo nenehno nadgrajevati svoj značaj. Ti sovražniki vas bodo vedno pripravljeni ubiti in verjetno si nihče ne želi umreti.

Obstaja veliko načinov za nadgradnjo lika, ki zahtevajo nakup s pravim denarjem. Če ste bolj nagnjeni k počasnemu izenačevanju, se lahko odločite za izenačenje Legacy of Horadrim.

Diablo Immortal Guide: Lost Pages

V Diablu je Immortal Legacy of Horadrim sekundarni sistem atributov, ki ga lahko uporabite za nadgradnjo vašega lika, da postane robusten. Posledično lahko hitro napredujete v igri Diablo Immortal.

Kako odkleniti Horadrimovo zapuščino

Obstaja več korakov za odklepanje Horadrimove dediščine v Diablo Immortal. Najprej boste morali doseči raven 49, da odklenete Legacy of Horadrim. Med začetno fazo igre boste lahko hitro napredovali in se soočili s sovražniki in šefi, ki imajo nižje grožnje v primerjavi s sovražniki in šefi višje ravni.

Kasneje, ko dosežete raven 49, sta priprava in nadgradnja lika bistvenega pomena, saj je od te točke precej težko napredovati. Razvijalci igre Diablo Immortal so vedeli, kako pomembno je omejiti Legacy of Horadrim samo na ravni 49 in višje, saj bi bilo bistveno manj učinkovito za igralce na zgodnjih ravneh.

Pozneje, ko dosežete raven 49, boste morali dokončati stopnjo Challenger Rift. Večina igralcev raje opravi izzive Challenger Rift med igranjem v skupini, saj so ti izzivi zamudni.

Toda z veliko truda in odločnosti lahko te izzive uspešno opravite. Ko boste opravili izzive Challenger Rift, boste nagrajeni s Caldensannovim sočutjem. Ta nagrada bo vaša prva ladja v Legacy of Horadrim.

Po opravljenem izzivu se boste vrnili v Westmarch in obiskali vodnjak, da bi se pogovarjali z NPC-jem. Po pogovoru boste dobili cilj pregledati vir. Pri pregledu spomina boste imeli še en pogovor s spominom Iben Fahd.

Transkripcija Pogovora med likom in spominom Iben FahdDobro ste storili, da ste prinesli našo zapuščino tako daleč. Ne bodite prestrašeni. Samo ti lahko slišiš moj glas. Sledite njihovim zvokom. Klicali so me Iben Fahd. Dam ti darilo, ki ti bo koristilo v tvoji vojni z demoni.

Nič drugega nisem kot ohranjen spomin. Nekoč sem pomagal najti Horadrim na zahtevo nadangela Tyraela. Ubili smo nekaj največjih zlih v Sanctuaryju... Vendar smrti nismo mogli premagati. Tudi reda ni več. Imate... zdravilo, neke vrste. Ladja, ki jo nosite, je namenjena prenašanju naših največjih lastnosti prihodnjim Horadrimom. Le tisti, ki so vredni boja, ga bodo odkrili. Pripeljem vas, da slišite nauke Reda z našimi besedami, da boste lahko dobro uporabljali posode. Če preživiš, bo tvoja naloga, da povrneš druge... in narediš našo moč svojo.

Po pogovoru si boste zadali cilj slediti spominu na Iben Fahd. To bo rumena krogla, ki se bo oddaljila severno od vodnjaka. Ta naloga ni tako zahtevna kot dokončanje izzivov Challenger Rift, samo slediti morate spominu do Iben Fahd Sanctum.

Ko pridete do svetišča Iben Fahd, kliknite na kip, da se spustite v svetišče. Ko se boste spustili do svetišča Iben Fahd, boste imeli še en govor, v katerem vam bo Iben Fahd povedal nekaj pomembnih stvari. Poleg tega boste dobili še en cilj, "raziščite svetišče Iben Fahd in poiščite zapuščinsko svetišče."

To svetišče vam bo omogočilo uporabo plovil Horadrim. Skladno s tem bo plovilo Caldensann Compassion Vessel, ki je bilo prej nagrajeno po opravljenih izzivih Challenger Rift, tukaj uporabljeno samo za vadnico o tem, kako bodo plovila delovala. Kliknite na svetišče, ki bo odprlo uporabniški vmesnik Legacy of Horadrim. Videli boste, da je na voljo 9 rež za različna plovila.

Kako delujejo ladje

Ko boste odklenili Legacy of Horadrim, boste lahko gojili 9 plovil. Če želite pridobiti te ladje, boste morali premagati različne šefe v naslednjih ravneh in misijah. Nato vam bodo ladje dale stalno statistiko, ki jo je mogoče posodobiti.

Če želite nadgraditi katero koli statistiko, boste morali zbrati tri kovance, uporabljene na Sanctum Sapphire, Garnet in Beryl. Imenujejo se tudi Culling Stones kot celota. Če želite uporabiti Caldensannovo plovilo sočutja, ga postavite v eno od rež in kliknite »Place Vessel«.

Diablo Immortal Guide: Legacy of Horadrim - Utopia Gamer (2)
Svetišče Horadrim Legacy, kamor lahko postavite plovila.

Skrinje z zakladom

Skrinje z zakladom najdemo na koncu svetišča. Trenutno obstajajo 4 sobe, v katerih se nahajajo skrinje z zakladom. Vsaka soba ima 4 različne skrinje z zakladom. Te skrinje z zakladi je mogoče odpreti z aspiracijskimi ključi.

Kasneje potrebuje vsaka skrinja različno število ključev, da jo odpreš. Ključi kandidatov so torej bistveni in ključe kandidatov lahko pridobite tako, da ubijete razjarjene duhove in bojevnike nefalemov na območju kandidatov.

Skrinje z zakladi vsebujejo safir, granat in beril v naključni količini. Zakaj so te skrinje pomembne? Ker vas nagradijo z valuto, potrebno za nadgradnjo vaših ladij Legacy of Horadrim. Posledično, če nimate Aspirant Keys, lahko odprete skrinje z zakladom po ceni 400 platine za vsako.

Sledijo podrobnosti o zakladu sobe 1-4 z zahtevanim številom ključev kandidatov.

Soba 1

Številka prsiKljuči potrebni za odpiranje skrinje
1brezplačno
21
32
43
54

Soba 2

110
212
314
416
518

Soba 3

120
222
324
426
528

Soba 4

130
232
334
436
538

Horadrimova zapuščina plovila

Obstaja 9 različnih ladij in 9 različnih rež za vsako ladjo. Ti zabojniki delujejo, ker vas bodo šefi kmetije nagradili z ladjami. Ko postavite plovilo v svetišče Iben Fahd in nadgradite, se bo aktiviralo.

Ko ga aktivirate, bo okrepil vaš značaj ter vam zagotovil dodatne pridobitve in višje bojne ocene. Spodaj so različna plovila z njihovimi bonusi atributov in kratek opis, kje jih lahko najdete.

Horadrimova zapuščina plovilaAtributni bonusiKraj
Caldesannovo sočutje+9 oklep + 9 preboj oklepaIzpolnite izzive Challenger Rift 10
Cathanova škoda+9 moči + 9 vzdržljivostiPremagajte Lorda Martanosa na gori Zavian (Inferno 1)
Krivda brezimnega+18 vzdržljivostiPremagajte Sandstorm Golema v knjižnici Zultun Kulle (Inferno 1)
Niti znanja o Tiraju+40 ŽivljenjePremagajte Blood Rose v temnem lesu (pekel 1)
Vztrajnost Iben Fahd+2 škoda +20 življenjeNajdemo ga v eni od skrinj z zakladom.
Vizija Jareda Caina+18 oklepPremagajte Skarna na Deckardu
Oblast Tal Rasha+4 škodaPremagajte Lassala Tapped Flame
Iznajdljivost Zoltuna Kulleja+18 močiPremagajte Fleshcraft Hydro v knjižnici Zoltun Kulle
Nilfurjeva natančnost+18 preboj oklepaPremagajte Ancient Nightmare v dogodku območja Mount Zavain

Zaključek

Diablo Immortal Legacy of Horadrim je vrsta naloge ali programa v Diablo Immortal, ki izboljša uporabnikov značaj. Na višjih ravneh se igralci srečujejo s težavami pri napredovanju. Pridobljeni XP so pomembni; vendar ni dovolj, da igralec napreduje.

Izboljšanje statistike znakov vam bo dalo tudi dodatne XP, ko odprete skrinje z zakladom in ubijete sovražnike, medtem ko kmetujete Aspirant Keys. Poleg tega Legacy of Horadrim tudi na nek način pomaga narediti vaš lik močnejši kot prej. Lahko premagate šefe, ki jih prej niste mogli.

Diablo Immortal Guide: Legacy of Horadrim - Utopia Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6718

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.