Olaplex stappenplan en gebruiksaanwijzing voor beschadigd haar (2024)

Olaplex behandeling in de salon

De meesten kennen Olaplex waarschijnlijk als een salonbehandeling, maar de productreeks is ook ideaal voor thuisgebruik! Olaplex is een uitgebreide haarversterkende behandeling met 9 stappen. Stap 1 en 2 worden uitsluitend door professionals in de salon gebruikt, dat zijn de:

No.1 Bond Multiplier (salon treatment): Olaplex No 1 Bond Multiplier versterkt en beschermt het haar intensief tijdens chemische behandelingen in de kapsalon. Het is de eerste stap in de Olaplex salon-serie, vermeng het met haarverf volgens de instructies. Na de chemische behandeling, spoel je het haar uit en breng je Olaplex Bond Perfector No 2 aan voor verdere verzorging.

No.2 Bond Perfector (salon treatment): Olaplex No 2 Bond Perfector herstelt het haar na kleuren, blonderen of permanenten in de kapsalon. Het bevat hetzelfde actieve ingrediënt als Olaplex No.1 en herstelt verbroken verbindingen zonder de chemische behandeling te beïnvloeden. Het is vrij van schadelijke stoffen, veganistisch en niet op dieren getest, en biedt bescherming tijdens chemische behandelingen.

Dat betekent dat er maar liefst 7 Olaplex-producten ideaal zijn voor thuisgebruik. Dat zijn Olaplex stap 0, 3, 4, 5, 6, 7 en 8 producten.

Stap 3: Kies de Olaplex shampoo

Ontdek de kracht van Olaplex haarverzorging met deze drie essentiële shampooproducten. De N°.04 Bond Maintenance Shampoo herstelt en beschermt je haar tegen dagelijkse stressfactoren, terwijl de N°.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo speciaal is ontworpen voor beschadigd haar en ongewenste gele tinten neutraliseert, waardoor je een prachtige, koele blonde tint krijgt. Voor tussendoor, wanneer je snel wat frisheid en volume wilt, is er de Olaplex N°.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo, die niet alleen reinigt maar ook je hoofdhuid verzorgt. Of je nu dagelijks gebruikmaakt van deze producten of wekelijks je haarroutine wilt versterken, ze zijn geschikt voor alle haartypes en tillen je haarverzorging naar een hoger niveau.

Olaplex - Hair Perfector No. 4C Bond Clarifying Shampoo (voor de reset -wasbeurt)

Olaplex Hair Perfector No. 4C Bond Clarifying Shampoo is een reset-shampoo, met een reset-wasbeurt was je je haar met een verhelderende shampoo om je haar te reinigen van productresten. De shampoo biedt diepe reiniging en hydratatie voor je haar. Of je haar nu is aangetast door bleken, permanenten, stylingtools of vervuild is door haarproducten, oliën of chloor, deze shampoo is de oplossing. Het bevat de gepatenteerde Olaplex Bond-Building Technology om je haar te versterken en te beschermen tegen externe schade. Belangrijke kenmerken zijn onder andere het verwijderen van build-up, reinigen van je hoofdhuid en haar, hydrateren, en het versterken van haarbindingen. Het resultaat? Gezond, zacht, en glanzend haar, geschikt voor alle haartypes.

Gebruiksaanwijzing Olaplex Hair Perfector No. 4C Bond Clarifying Shampoo

 1. Aanbrengen op nat haar, masseren vanaf de aanzet.
 2. Schuim op en verdeel over de lengte en punten.
 3. Laten inwerken en grondig uitspoelen.
 4. Voor optimaal resultaat, gebruik de Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner.
 5. Gebruik de Olaplex Shampoo No. 4C wekelijks of om de twee weken als reset shampoo. Gebruik voor andere wasbeurten de N°.04 Bond Maintenance Shampoo, zie hieronder:

Olaplex - N°.04 Bond Maintenance Shampoo

Een uiterst voedzame en herstellende shampoo, N°4 Shampoo, biedt herstel en bescherming tegen dagelijkse stressfactoren die het haar kunnen beschadigen, zoals gespleten punten en gebroken bindingen. Deze shampoo herstelt deze bindingen effectief, wat resulteert in haar dat bij elk gebruik steeds beter te beheren, glanzender en gezonder wordt. N°4 is veilig voor gekleurd haar en heeft bewezen de haarbreuk te verminderen, terwijl het alle haartypes versterkt. Het is dagelijks te gebruiken en voor alle haartypes.

Gebruiksaanwijzing Olaplex - N°.04 Bond Maintenance Shampoo

 1. Verwijder het overtollig water uit het haar.
 2. Verdeel vervolgens de Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo gelijkmatig door het haar.
 3. Masseer goed in, laat het 5 tot 10 minuten intrekken en spoel vervolgens zorgvuldig uit.

Olaplex - N°. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

De Olaplex N°. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250 ml is een verrijkende zilvershampoo die speciaal is ontworpen voor beschadigd haar. Deze innovatieve formule bevat de geavanceerde Bond Building technologie van Olaplex, die doeltreffend de kracht en vochtbalans van het haar herstelt. Deze shampoo is geschikt voor een breed scala aan haartypes, waaronder natuurlijk blond, blond geverfd, haar met highlights en grijs haar.

Wat deze shampoo echt onderscheidt, is de aanwezigheid van paarse pigmenten die op een effectieve manier ongewenste gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren. Dit zorgt voor een prachtige, koele blonde tint en geeft het haar een frisse uitstraling. Ongeacht je haartype, biedt deze shampoo een uitstekende oplossing om je blonde lokken te verbeteren en te onderhouden. Voor wekelijks gebruik en geschikt voor alle haartypes.

Gebruiksaanwijzing Olaplex - N°.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

 1. Te gebruiken op vochtig haar.
 2. Laat de zilvershampoo 1 tot 3 minuten intrekken. Bouw dit rustig per wasbeurt op.
 3. Spoel de shampoo vervolgens goed uit.

Geen tijd om je haren te wassen of wil je in de middag je haar opfrissen met wat extra volume? Olaplex biedt ook een innovatieve droogshampoo.

Olaplex stappenplan en gebruiksaanwijzing voor beschadigd haar (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6227

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.